mandag 13. februar 2012

Da har vi nett igjen :)

Det var visst apene som hadde tulla med ledningene slik at vi ikke fikk nett! Så da får jeg ta en liten oppdatering av de siste dagene nå :)
På lørdag var vi i en by som heter Wai å besøkte universitetet.

Dette var pultene som elevene hadde ved universitetet.

Her synger pre primary lærerne ved universitetet "twinkle twinkle little star"

Biblioteket.

Sofie, Mette og meg.
Hanne Mali, Thea og Anna.
Under besøket på universitetet la vi frem en power point om det norske skolesystemet og det går overraskende bra å snakke engelsk foran forsamlinger :) Vi sang også en sang og vi lærte litt indisk dans. Etter vi var ferdige på skolen dro vi å spiste lunsj i Wai før vi gikk å titta litt i "byen".
Her sitter de å vasker tøyet i elva Krishna som går rett gjennom byen.

  

Flere kom å spurte om vi kunne ta bilde av dem!
Slum


Krishna
Tempel som vi besøkte.


På kvelden dro vi å spiste pizza, smakte himmelsk!!! :)



Og den største isen til 15 kr :)

Nå er det tid for å legge seg her, tidlig opp og på skolen i morgen :)

2 kommentarer:

  1. OMG!!! Den isen så jo helt crazy ut! Eller "kweilsy" som Anna Matea sier :) Det ser ut som dere har det helt fantastisk! Så mye nytt dere får oppleve! Så anderledes alt må være der, sammenlikna med her hjemme - blir kanskje litt ettertanke innimellom... Her hjemme går alt sin vante gang. På fredag var det karneval i barnehagen, sendte avgårde en brannmann og et lite jordbær - de var helt nydelige! SparkVM var også en suksess :) I går feira vi morsdag - du var savna! Var gøy å snakke med deg på skype da:) Gleder meg til neste blogginnlegg! *smask* så lenge <3

    SvarSlett
  2. Hehe, ja den var "kweilsy" :) Vi opplever sykt mye her nede og sitter igjen med mange inntrykk! Kan tenke meg de var nydelige på karneval ja :) Skype er veldig allright ja, hjelper det når jeg kan se dere alle der :)

    SvarSlett