torsdag 16. februar 2012

Onsdag og Torsdag :)

             

På onsdag var vi i Mahabaleshwar og besøkte en skole, ca 30 minutter fra Panchgani. Vi kjører drosjer når vi er rundt omkring og som regel venter bare de drosjene vi bruker der vi er til vi skal tilbake igjen:)
Barna sang for oss.

Science lab...
I Mahabaleshwar så vi også på noen templer.
Også ble det tid til litt shopping. Her hadde de veldig mange skobutikker så ble to par sandaler. De hadde også en del smykker så ble noen nye ringer og øredobber.
Hanne Mali, Thea og Anna.
Hanne Mali, meg og Thea.
 På veien hjem spiste vi på Mapro og der har de litt annen mat enn indisk, så da ble det sandwich med pommes frites :) Når vi kom tilbake til hotellet la vi oss ved poolen og alle var så slitne etter ett stappfullt program siden vi kom ned hit at vi sovnet alle sammen! Men da var vi fit for fight etterpå og fikk gjennomført ett gruppemøtene som vi har 2 ganger i uka :)

I dag har vi vært på Little Angels. Vi begynner dagen kl 09.00 og da er det morning assembly på skolen. Her ber de bønn, synger og noen av barna fremfører dikt etc. Hver mandag blir også negler, uniform osv sjekket. I dag hadde vi aktiviteter med alle klassene på skolen, fra 1.klasse til 8.klasse. Vi hadde med bildeboken som vi laget i Norge før vi dro og fortalte om Norge. Vi hadde også en stavekonkurranse som klassene syns var veldig morsom :)
I dag var vi bedt på middag til det paret som er kontaktpersonene våre her nede når læreren vår reiser hjem. Vi fikk god middag og vi satt rundt bålet å spiste under stjerneklar himmel :)

I byen er det festival og vi dro opp til tempelet som ligger ved siden av hotellet for å se på folkelivet etter vi hadde vært å spist middag.
Masse masse lys over alt :)

Mette og meg med merke som vi fikk i panna.

Maleri lagd av blomser og sand.

Sofie :)


Thea og meg.
 På grunn av festivalen her så har vi fri i morgen. Vi skal ned og titte litt i Panchgani på morgenen og kl 12 reiser vi til Pune. Pune er en by som ligger ca. 2 timer unna, her skal vi besøke universitetet og se hvordan det er der. Vi skal også ha ett fremlegg om utdanningssystemet i Norge og HIT. Vi blir i Pune til søndag og vi gleder oss alle sammen til å se en annen by, shoppe litt og ligge på hotell :) Vet ikke hvordan internetten er der, så er ikke sikkert det kommer noen oppdatering før mandag!
Ha en fin helg der hjemme :)

1 kommentar:

  1. Heia :)
    Så mange fine bilder; ser ut som dere opplever mye artig! Litt kontrast til spark-vm ;)
    Kjempekule punjabier også!!! Gleder meg til å se sari-bilder ;)
    Kos dere videre;
    klem fra Marte

    SvarSlett