tirsdag 6. mars 2012

New Era

Dagene på New Era starter kl. 08.30 med Morning Assembly. Innholdet på samlingen varierer, men begynner alltid med en bønn. Etter det har de quiz, skuespill, dans, fremføringer av forskjellige temaer osv.
Alle barna sitter på gulvet.

En jente som fremfører.
 Hver uke har de også kåring av Star of the week. Dette er ett diplom som blir delt ut til en elev i hver klasse. Denne eleven har på en eller annen måte utmerket seg og derfor fortjent tittelen Star of the week.

Mette som deler ut diplom.


I går var vi jo på dorms og det er så koselig og givende å være der sammen med barna, de blir så glade når vi kommer for å leke og ha aktiviteter med dem. Når vi tok frem kameraet ble det vill stemmning hos guttene :)



I dag har vi begynt med ett prosjekt på skolen. Mette, Thea og Sofie hadde dette prosjektet på Litlle Angels også og det var veldig vellykket der så da hadde vi lyst å gjøre det på New Era også :) Vi har hengt opp en stor "plakat" i auditoriumet med vann, land og himmel på. Deretter skal alle barna på Primary (1-5kl) tegne, klippe ut og lime på forskjellige dyr. Prosjektet har vi planlagt at skal gå over to dager og da skal vi ha rekt å gjøre det med alle klassene :)
Her har de aller første tegningene kommet på plass,


I kveld skal vi ned på dorms igjen. I dag skal vi spille spill, synge og leke :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar