torsdag 8. mars 2012

Siste dag i praksis :(

I dag var vår siste dag i praksis :( Disse 5 ukene har gått utrolig fort og jeg er så takknemlig for alt jeg har fått lov å oppleve. Vi begynte dagen med å lede morning assembly på New Era. Her er alle lærerne og elevene fra 1-5kl samlet. Vi begynte med å synge ”Sier god dag og hei på deg”, ”Har du hørt historien om de tre små fisk”, ”Tomba” og ”Singing in the rain”. Var veldig rørende å stå å synge sammen med alle barna, de var så glade og flinke! Så hadde viste vi frem en power point med bilder av våre opplevelser her nede og med sangen ”circle of life” fra løvenes konge så ble det tårevått i våre øyne. Når vi så skulle holde vår ”takketale” så ble det svært vanskelig å holde tårene tilbake. Etter assembly hadde vi hver vår time i den klassen vi har hatt mest. Jeg og Sofie var sammen med 2b. Når vi kom til klasserommet satt det to jenter og gråt fordi de var så lei seg fordi vi skulle dra, veldig trist! Men så sang vi og lekte bjørnen sover, bro bro brille og hangman :) Etter første time gikk vi rundt i alle klassene og sa ha det. Vi ga også alle elevene en stjerne hver fordi de hadde vært så flinke i tegneprosjektet vårt. Så var det tid for å dra og nok en gang kom tårene.

Barna synger de norske sangene til oss.

 Etter lunsj dro vi opp til Ms. Celine, hun er helt fantastisk. Hun eier og driver Little Angels skolen. Vi dro hjem til henne og leverte alt av klær, leker, sko osv som vi ikke skal ha med oss hjem til Norge. Etter vi hadde vært hos henne gikk vi gjennom nabolaget, knipset bilder og var innom forskjellige hus før vi gikk opp til Little Angels. Her fikk vi nydelig indisk lunsj servert. Klokken 15 var det tid for feiring av Holi festivalen som er i dag. Da var det farge og vannkrig, og det var skikkelig vannkrig! Alle var med, både små og store, og det var utrolig morsomt:) Klissvåte var det igjen tid for avskjed og det var veldig trist å si ha det til Ms. Celine. Men hvis alt går som planlagt kommer hun til Norge i mai så det blir koselig! 
Huset til Celine

Hjemme hos Celine

Celine og meg.
Happy Holi


 

På Table Top rett bak skolen


 
Nå er det pakking som står for tur, og i morgen kveld/natt begynner vi på turen hjem igjen til Norge. Vi drar herfra kl 2 på natta og flyet går fra Mumbai kl 11. Vi lander på Gardermoen kl 20 hvis alt går som planlagt. Gleder meg til å komme hjem, men har vært utrolig trist å si ha det i dag til alle de fantastiske menneskene vi har møtt her nede!

2 kommentarer:

  1. skjønner at det er trist etter alt dere har opplevd disse ukene med disse pene,blide ungene. God tur hjem, vi gleder oss til å se deg , klem mamma og pappa

    SvarSlett
  2. God tur hjem!! Gleder meg:) Klem:)

    SvarSlett