mandag 5. mars 2012

Slummen

Her kommer bildene fra slummen vi gikk igjennom i går. Den ligger like ved hotellet, det er faktisk en trapp bak her vi bor som fører rett ned i slummen, kun ett minutt å gå. Flere av barna vi har hatt på Little Angels bor i slummen og vi møtte ei av jentene i går. Hun inviterte oss med inn så vi fikk se hvordan de bodde. Når vi skulle gå opp trappa tilbake til hotellet sa en gutt at vi ikke måtte gå der fordi det var slanger der. Vi tok sjansen allikevel, men trampet og løp fort opp trappene, det gikk heldigvis bra og vi så ingen slanger :) Her er en del bilder fra slummen:










I dag har vi vært på skolen og vi har vist frem bildeboken om Norge og oss som vi lagde før vi dro. Denne har vi brukt masse her nede og barna er veldig interessert i Norge. Vi har også hatt litt leker, en quiz og undervist i creative writing. De to siste timene var Sofie og jeg vikarer for 4. klasse, det gikk også veldig greit. Nå skal vi snart ned til dormsene for å være litt sammen med barna. Vi skal dit både i dag og i morgen, vi spurte om å få komme en dag ekstra denne uken. Viktig å utnytte den siste tida her nede og være masse sammen med barna :) Ha en fin mandagskveld der hjemme!

2 kommentarer:

  1. Litt av noen kontraster! Den deilige turen dere hadde igår, og slummen idag. Takk for kortet, koselig med kort i postkassa. Nyt siste uka!
    Hilsen tante Åse

    SvarSlett
  2. Den lille jenta var jo bare helt utrolig nydelig da!!

    SvarSlett